Administratörer

Hoppa till: navigering, sök

Systemet är optimerat för att varje person som arbetar i administrationen ska ha ett eget konto som de loggar in med. Detta framförallt för att säkerheten ökar, ni kan ta bort kontot om någon slutar samt att systemet loggar informationen om vad som händer i administrationen.

Dina administratörer hittar du under Inställningar -> Administratörer.

Visa & Ändra administratör

Klicka på knappen "Ändra". Fyll i formuläret igen med den nya informationen och spara. Längst ner på denna sida kan du se en logg på vad administratören har gjort. Klicka på rubriken "Logg" för att se samtliga poster som finns sparade.

Lägg till administratör

Klicka på knappen "Lägg till". Fyll i uppgifterna och klicka på "Spara".

Ta bort administratör

För att radera en administratör, klicka på det röda krysset i listningen.

Rättigheter

Vill du att dina administratörer ska ha olika rättigheter? Läs mer under Administratörsrättigheter