Nyhetsbrev

Hoppa till: navigering, sök

Startabutik erbjuder en enklare tjänst för nyhetsbrev. Tjänsten är till för att snabbt kunna göra enklare utskick till dina kunder. Om du vill få större möjligheter att göra mer designade utskick och bättre följa upp hur många kunder som köper och handlar via de brev du skickar ut kan du använda någon av våra partners för detta:

Till båda partnerna har vi riktigt bra integrationer. För GetANewsletter kan vi skicka alla kunders e-postadresser till dem i relatid. Detta kostar 1 990 kr i start. För Mailchimp har vi en mer anvancerad integrering. Kontakta oss för mer information om den lösningen.

Hantera prenumeranter

Alla mottagare av nyhetsbrev hittar du under Nyheter -> Nyhetsbrev -> mottagare. Om du vill lägga till alla kunder som handlat hos dig, gå till Nyheter -> Mottagare. Klicka här på texten Lägg till samtliga kunder i denna lista ovanför tabellen till höger.

Skicka ut från vårt system

Uppdatering 2013-02-18

Nyhetsbrevstjänsten kommer från och med 2013-06-01 att tas bort från systemet och ersättas med en integrering mot en lämplig nyhetsbrevstjänst som erbjuder samma mängd gratisutskick varje månad. Detta gör vi för att fokusera på e-handelssystemet och låta företag med fullt fokus på nyhetsbrev göra dessa utskick istället.

Exportera prenummeranter

Om du vill exportera dina prenumeranter är det helt möjligt! De kan sen importeras i valfritt mailsystem. Gå till: Verktyg -> Rapporter -> E-postadresser för kunder som vill ha nyhetsbrev. För att göra exporten, klicka på knappen Som CSV (Semikolon) eller Som CSV (Tab) som då öppnar alla e-postadresser i ett nytt fönster som du kan spara ner på datorn eller markera och kopiera och spara.

Tips! Om du vill lägga till alla kunder som handlat hos dig, gå till Nyheter -> Mottagare. Klicka här på texten Lägg till samtliga kunder i denna lista ovanför tabellen till höger.