Orderbekräftelse

Hoppa till: navigering, sök

Det finns olika sätt du kan ändra dina mail som går ut från din e-handel. Orderbekräftelsen ändras lättast genom att gå till Verktyg -> Orderbekräftalsemail. Här kan du ändra all text och göra logisk programmering i TWIG som vårt templatespråk vi använder heter.

All logik och alla variabler hittar du under Templating:Emails.

I orderbekräftelsemailet skriver du HTML. Alla bilder du vill ha med måste länkas in med hela adressen till din butik, exempelvis http://www.dinbutik.se/images/email-image.jpg