Produktvarianter

Hoppa till: navigering, sök

Variantartiklar används för att enkelt och smidigt skapa variationer av en speciell produkt för exempelvis färg och storlek. Alla produktvarianter har samma funktionalitet som en vanlig produkt och kan ha egen information om exempelvis vikter, bilder, beskrivningar, eget artikelnummer samt leveranstider. Om du uppdaterar huvudartikeln så uppdateras alla underprodukter om de inte har egen unik information. Om huvudprodukten inaktiveras så inaktiveras underprodukterna tills huvudprodukten aktiveras igen.

Variantmallar är en tilläggstjänst till Entreprenör E-handel™. Pris enligt www.startabutik.se

Se hur du jobbar med varianter

{{#ev:vimeo|88362438|700}}

Exempelmallar

Val av variant i lista

<fieldset class="product-variants">
  <legend>Produktvarianter:</legend>
  <select onchange="if(this.value) window.location.pathname = this.value;">
    <option value="">Välj produktvariant</option>
{% for combination in modules.products_variants.combinations %}
    <option value="{{ modules.products_variants.products[loop.index0].seo_link }}"{% if modules.products_variants.combination == combination %} selected="selected"{% endif %}>
{% for variant in modules.products_variants.variants %}
      {{ variant.options[combination[loop.index0]] }}
      {% if not loop.last %} {% endif %}
{% endfor %}
    </option>
{% endfor %}
  </select>
</fieldset>