MediaWiki:Ipb-confirmhideuser
Från Vendre Help
Du är på väg att blockera en användare med "dölj användare" aktiverat. Detta kommer upphäva användarens namn i alla listor och loggar. Är du säker på att du vill göra det?
Du är på väg att blockera en användare med "dölj användare" aktiverat. Detta kommer upphäva användarens namn i alla listor och loggar. Är du säker på att du vill göra det?